Novosti

Ivana Kovač potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

U prostorijama Croatia Recordsa, Ivana Kovač potpisala je novi ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records za koju je pre sedam godina objavila svoj prvenac, “Crno vino, crne oči”. Pre nešto više od mesec dana Ivana je objavila svoj drugi studijski album Srećo i tugo, te time zaokružila razdoblje u kojem su nastali hitovi Bila boja, Ludilo, Za mene i Ti. Novi petogodišnji ugovor koji je u ime Croatia Records potpisao direktor Želimir Babogredac, nastavak je Ivanine diskografske priče.

“Vratila sam se u svoje gnjezdo, u Croatia Recordsu sam objavila svoju prvu pesmu u solo karijeri i prvi solo album, zatim sam otišla u potrazi za novim iskustvima, ali sam se vratila jer sam shvatila da je kući najbolje. Tu ću dobiti sve ono što mi je kao izvođaču potrebno za muzičku karijeru, a tu je i nezaobilazna CMC televizija i njihova potpora mi puno znači. Novi singl “Neće zlato na mene” koji ću izvesti na CMC festivalu u Vodicama najava je mog trećeg albuma. Autori pesme su Fedor Boić i Nenad Ninčević s kojima mi je ovo četvrta saradnja. Kao autori su mi odlični jer je Ninčević broj 1 što se tiče tekstova, a Fedorova muzika me nekako podseća na zvuk 80-ih koji volim. Imala sam sreću da sarađujem s jakim autorima, poput Dražena Zečića čije pesme obožavam, Perom Kozomarom, Dušanom Šarcem, Denisom Dumančićem, ima ih puno. Kad me pesma takne u srce onda znam da je to. Birati srcem mi se čini jedino ispravno”, rekla je Ivana.

Osim na CMC festivalu u Vodicama gde će predstaviti novu pesmu Neće zlato na mene, Ivana će nastupiti i na retrospektivnoj večeri Splitskog festivala na kojem je prošle godine dobila nagradu ocjenjivačkog suda novinara za pesmu Ti i nagradu za najbolji styling.

Foto: Luana Racan

98 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail