Prestižna edicija “Greatest Hits Collection”, rezervirana za najuglednije domaće i regionalne izvođače, od danas je bogatija za kompilaciju fantastičnih hitova Regine, jednog od najvećih pop sastava na ovim prostorima, koji je time zasluženo dobio svoje prvo hrvatsko izdanje.

Kompilacija donosi 19 najvećih Regininih uspješnica, poput “Sama”, “Ljubav nije za nas”, “Bježi dok sam mlad” i sjajne “Bistre vode”, kojom su predstavljali Bosnu i Hercegovinu na moskovskoj Euroviziji 2009. godine. Tu su i zapažene autorske i vokalne suradnje, kao što je “Izgledala je malo čudno…”, za koju glazbu i tekst potpisuje Goran Bregović, ili izvedbe pjesama “Hvala Bogu” i “Ptico mala”, na kojima gostuju Elena Risteska te Mladen Vojičić Tifa.

Nakon zapaženog nastupa na zadnjem Slavonija festu CMC 200 s pjesmom “Zub za zub”, također uvrštenom na ovo izdanje, kojim se Regina dodatno približila ovdašnjoj publici, objavljivanje “Greatest Hits Collectiona” jasna je potvrda njenog regionalnog značaja i dokaz da je Regina punopravna nasljednica velikih regionalnih bendova čiji su hitovi svugdje podjednako omiljeni.

Diskografija

Novosti

Nije pronađena nijedna objava vezana uz izvođača. ..

Press Photo

Galerija

Video spotovi

Naslov pjesme Ime Izvođača
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail