Novosti

PESMA “TI SI MOJ ROĐENDAN” VLADIMIRA KOČIŠA ZECA, DOBILA I VIDEO SPOT

Nakon uspešne saradnje na pesmi To te ja pitam, autorski dvojac Kočiš – Ninčević nastavio je saradnju singlom Ti si moj rođendan, koji je sada dobio i video spot.

Pesma ima sve epitete pravog prolečno–letnjeg hita, rađena je u optimističnom raspoloženju i u pravom pop maniru. I ovaj put reč je o jednoj spontanoj ljubavi koja, kad se dogodi, menja i diže čoveka, zbog čega svaki dan postaje poput rođendana. Sjajan tekst Nenada Ninčevića upotpunili su muzika i aranžman sa prepoznatljivim potpisom Vladimira Kočiša Zeca, a čitavu priču zaokružio je video spot pod rediteljskom palicom Zdravka Valentina. Spot je sniman u klubu Cradle gde je dočarana prava rođendanska atmosfera, glumci Vini Jurčić i Pavle Vrkljan dočarali su mladi zaljubljeni par, a uz njih se u spotu pojavljuju i poznati zagrebački studijski muzičari.

Kvalitetna interpretacija, tekst i produkcija nastavljaju se i singlom Ti si moj rođendan, a Zec još jednom dokazuje znanje i veštinu koje beskompromisno pretače u radiofonične hitove.

Nova pesma sjajan je uvod u proleće, odiše optimizmom i zasigurno će se naći u eteru brojnih radijskih stanica.

141 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail