Top Novosti

Neodoljivi Mia i Marko Tolja očaraće vas novim spotom!

Predivna Mia Dimšić i Marko Tolja neodoljiv su muzički par koji je s pesmom “Sva blaga ovog svijeta” nastupio na nedavno održanom 59. Splitskom festivalu gde su osvojili 3. mesto po glasovima publike. “Sva blaga ovog svijeta” prvi je Mijin duet, a izbor Marka Tolje koji gaji sličan muzički senzibilitet učinio ih je savršenom kombinacijom.

“Pesma govori o svima poznatom jedinstvenom osećaju kad u nekome prepoznaš sve što si oduvek tražio i prepustiš se tom odnosu. Mom timu i meni gotovo na prvu je bilo jasno da od te pesme želimo da napravimo muško-ženski duet. Budući da je to ujedno bila i odluka na prvi duet u karijeri, dugo smo razmišljali ko bi to mogao biti i naposletku odlučili da pitamo Marka Tolju. Dotad mi je Marko bio dragi kolega, a sada je bez sumnje i dragi prijatelj. Sigurna sam da bez njega ova pesma nikad ne bi bila to što jeste i drago mi je što smo se toliko zabavili i uživali stvarajući”, rekla je Mia.

Muziku i tekst zajedno potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, a aranžman i muzičku produkciju Ante Gelo i Vjekoslav Dimter dok je za scenarijo, režiju i montažu spota zaslužan Artem Dushkin. Uz predivne kadrove Mije i Marka prepustite se onome što jedino vredi – ljubavi. Mia i Marko vode vas sve do neba – “Noćas mi ljubav treba, vodi me sve do neba.”

Podsećamo, novi studijski album Mije Dimšić, očekuje se do kraja ove godine.

 

425 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail