Top Novosti

DOŽIVITE SPEKTAKULARAN KONCERT DINA MERLINA IZ PULSKE ARENE! NA BLU-RAYU, DVD-U I DVOSTRUKOM CD-U

Dino Merlin, najveća regionalna zvezda, muzičar koji oduševljava i ujedinjuje generacije svojim pesmama i čiji značaj nadilazi granice ovih prostora, nastupio je 2017. godine na najljepšoj pozornici na otvorenom – u veličanstvenoj pulskoj Areni.

Uvek korak ispred, Dino Merlin ispunjenoj Areni priuštio je audio-vizualni spektakl koji se pamti. Kako ne bi sve ostalo na prepričavanju, na radost svih obožavalaca, koncert je od u prodaji na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u.

“Misija svake umetnosti je da se što više ljudi oseti dobro i da prenese to dobro u budućnost”, izjavio je Dino Merlin. Ova misao savršeno podcrtava sve ono što Merlinovo stvaralaštvo predstavlja, a postoji li bolji način da se ta misija nastavi dalje nego objavom ovog spektakularnog koncerta? Osamnaest hitova i vrhunska produkcija garancija su kako se radi o jednom od najboljih live izdanja, jer Merlinova publika to zaslužuje.

Svaki Dinov obožavalac ima onu jednu njegovu pesmu koja mu je najviše prirasla za srce, ali sigurno će se pronaći i u svakoj od ovih osamnaest hitova. Ipak, prvi live singl je pesma “Undo” – Dino Merlin i njegova publika pod zvezdanim nebom pulske Arene. Jednom rječju, veličanstveno. Disati zajedno sa svojom publikom, biti kao jedno, odlika je najvećih.

Turneja Hotel Nacional obišla je mnoge gradove regije i šire, no pulska Arena posebno je zasjala. Bila je to nezaboravna noć u kojoj je publika uživala svesna da je deo jedne fantastične priče koju može samo Dino Merlin da ispriča. “Hotel Nacional”, “Kad čovjek voli ženu”, “Umri prije smrti”, “Rane”, “Moj je život Švicarska”, “Deset mlađa”, “Nešto lijepo treba da se desi”, “Bosnom behar probeharao”, samo su neke od pesama koje su izvedene te večeri i nalaze se na ovom live izdanju za čiju su produkciju snage udružili Magaza i Croatia Records.

135 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail