Top Novosti

Pop diva Neda Ukraden pesmom poručila: Najteže je kad se rastaje i da je spremna za CMC festival

Posle dugog iščekivanja, novi spot Nede Ukraden je tu!
Pop diva se ovoga puta pojavljuje i kao koautor teksta, a spot za predivnu numeru mediteranskog zvuka, sniman je na nekoliko lokacija – u Rogaškoj Slatini, a potom i u Nedinom rodnom Imotskom. Režirao je Dario Radusin.Sa ovom pesmom Neda će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Spot je sniman u Nedinom rodnom Imotskom, a neki od kadrova snimani su u Rogaškoj Slatini u hotelu “Aleksandar” gde je Neda već boravila i gde su domaćini izrazili želju da je ugoste prilikom snimanja prvog sledeceg spota.

“Drugi deo spota snimam je u mom rodnom mestu – Imotskom, kao i na nekim lokacijama na moru. Ovo će biti prvi put u mojoj višedecenijskoj karijeri da je za lokaciju za snimanje sve urađeno sa skladom tematike pesme. Da je odabrano upravo ovo živopisno mesto u Dalmatinskoj Zagori. Imali smo sreće da je sa dolaskom ekipe došlo i razvedravanje, a uskoro snimamo još kadrova kada se spustimo na obalu Jadrana” – kaže Neda.

Za Nedu je malo reći da blista, budući da u svakom kadru pleni što energijom, što šarmom, što perfektnim vizuelnim izgledom.

807 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail