Top Novosti

Mia objavila “Cestu do sna”, novi singl s nadolazećeg studijskog albuma!

“Cesta do sna” novi je singl s Mijinog drugog autorskog albuma, s kojim će se predstaviti na CMC festivalu u Vodicama. Autori muzike i teksta su Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić. Aranžman i muzičku produkciju potpisuju Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Za miks i mastering pobrinuo se Goran Martinac. Novi studijski album ove regionalne pop zvezde očekuje se do kraja ove godine, a najavljen je hit singlom “Ovaj grad”. Verujemo kako istu sudbinu ima i “Cesta do sna” o kojoj Mia kaže:

“‘Cesta do sna’ najbolji je opis mog života u poslednjih nekoliko godina; svirke i putovanja s bendom polako su mi postale neizostavan deo života, a ono što je još važnije pronašla sam cestu i put kojim idem do kraja, bez obzira na uslove, raspoloženje i okolinu, cestu koja je moj smisao i čini me srećnom. Nadam se da će pesma sve koji je zavole podsetiti na njihovu cestu, ono za šta žive i žrtvuju se i kad je teško i kad je lako.”

Mijine pesme uvek su zračile pozitivnom energijom, a “Cesta do sna” zasjala je kao prvo prolećo sunce. S nadom da će ova pesma biti i cesta do vašeg srca, Mia najavljuje nastup u sunčanim Vodicama na najvećem festivalu domaće muzike, CMC festivalu Vodice 2019 koji će se održati 7. i 8. juna.

612 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail