Novosti

CMC festival Vodice 2020. ove godine u drugačijem izdanju, putem CMC TELEVIZIJE

CMC festival Vodice 2020. ove godine u drugačijem izdanju,putem CMC TELEVIZIJE
CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia po prvi put biće održan u nešto drugačijem izdanju, u skladu sa epidemiološkom situacijom. S obzirom da svake godine festival uživo gleda čak i deset hiljada posetilaca, kako se ne bi ugrozila njihova sigurnost, kao i sigurnost svih izvođača, tehničke ekipe i ostalih ljudi iz organizacije, CMC televizija kao organizator i Grad Vodice kao glavni partner odlučili su da ove godine festival neće biti održan kako je to bilo uobičajeno proteklih godina.
Već 12 godina najveći festival domaće muzike u regiji organizuje se zbog velikog broja publike i ljubitelja domaće muzike, a kako upravo publika ne bi do kraja ostala zakinuta za ovogodišnje izdanje, ono će biće upriličeno putem televizijskih ekrana na CMC televiziji u subotu, 5. septembra u 20 sati. Sa javljanjima iz Vodica i studija CMC televizije u Zagrebu predstaviće se svi izvođači CMC festivala sa svojim pesmama. Deo ovogodišnjeg festivala su: Aleksandra Radović, Alen Nižetić, Almas Smajlović, Ammara Mistrić, Antonija Šola, Cecilija, Colonia, Davor Borno, Dino Petrić, Domenica, Dražen Zečić, Edi Šegota & Mislav Biočina, Ines Erbus, Ivan Zak feat. Fya Philly & L’Titude, Ivana Kovač, Jasmin Stavros, Jure Lubina, Koktelsi, Lille, Luka Basi, Ljubavnici, Magazin, Maya Sar, Mejaši, Meri Andraković, Mia, Mile Perkov, Mladen Grdović feat. Nina Donelli, Neda Ukraden, Nika Zorjan, Opća Opasnost, Petar Dragojević, Sandro Bastiančić & Nikolina Tomljanović, Tarapana Band, The Frajle & Mia, Tri mušketira, Trio gušt, Učiteljice, Vladimir Kočiš Zec, Vlado Janevski, Werner, Zlatko Pejaković, Željko Bebek i Željko Krušlin & Latino.
Ovakvo revijalno izdanje festivala koje možete gledati na CMC televiziji najbolja je i najsigurnija opcija u zdravstveno dosta nesigurno vreme, a organizatori su uvereni kako će sledeće godine 13. izdanje CMC festivala biti upriličeno u svom najboljem obliku uz hiljade posetilaca, veliki broj izvođača, sjajne koncerte i najbolje partyje. Zahvaljujemo svima na porukama podrške i konstantnim pitanjima oko festivala što samo pokazuje kako je CMC festival jedna od najpoželjnijih muzičkih destinacija na Jadranu svakoga leta. U nadi da ćemo se dogodine u Vodicama svi zajedno okupiti i proslaviti 13 godina festivala, još jednom vas pozivamo da nam se priključite u posebnom izdanju ovogodišnjeg festivala, u subotu 5. septembra na CMC televiziji od 20 sati.

110 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail