Top Novosti

“OBRADUJ ME”, NOVI ALBUM THE FRAJLI UZ BEZVREMENSKE HITOVE I NAJVEĆA IMENA MUZIČKE SCENE

“OBRADUJ ME”, NOVI ALBUM THE FRAJLI UZ BEZVREMENSKE HITOVE I NAJVEĆA IMENA MUZIČKE SCENE

Ove godine popularna novosadska grupa The Frajle slavi 10 godina postojanja, a za desetu godišnjicu pripremile su nešto uistinu posebno.

Na novom studijskom albumu „Obraduj me“ ugostile su velikane regionalne muzičke scene: Vannu, Željka Bebeka, Tijanu Dapčević, Borisa Novkovića, Kikija Lesendrića,, Alku Vuicu, Ninu Badrić, Sašu Lošića iz Plavog orkestara, Jasnu Zlokić i Anicu Dobra – deset sjajnih obrada za deset godina postojanja!

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, četiri predivne i izuzetno talentovane dame, svojim obradama, ali i autorskim pesmama osvajaju naša srca od 2009. godine. Interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u muzici, te puno pozitivne energije i radosti koje unose u sve što rade njihove su posebnosti koje ih izdvajaju od ostalih nasceni čime magnetski privlače publiku različitih muzičkih usmerenja i dobi.

Album „Obraduj me“ na kojem se nalaze evergreeni kao što su „Ako je vrijedilo išta”,„Skitnica”, „Žuta ruža”, „Laži me” i ”Ja za ljubav neću moliti” sniman je posljednjih godinu dana u studiju Croatia Recordsa, a za produkciju albuma zaslužan je Dragan Brnas Fudo. Album je najavljen je s dva singla: „Ako je vrijedilo išta“ na kojoj im se pridružila Vanna te „Negativ“ na kojoj su ugostile Tijanu Dapčević.

Foto: Mare Milin

792 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail