Top Novosti

NOVI ALBUM za neke nove početke “SRETAN PUT” poručuje MIJA DIMŠIĆ

Mia Dimšić popularna pevačica i kantautorka čiji su album prvenac “Život nije siv” i božićni album “Božićno jutro”, nagrađeni sa sedam nagrada Porin, na radost svih njenih obožavalaca objavila je treći studijski album “Sretan put”.

Uz Miju putujete na neka bolja mesta, gde život nije siv. Mijini stihovi, baršunast glas i zvuk gitare osvajaju, a na trećem studijskom albumu uživaćete u deset sjajnih pesama i svima već poznate hitove: “Sva blaga ovog svijeta” u duetu s Markom Toljom, “Ovaj grad” i “Cesta do sna” te naslovnu pesmu “Sretan put”, novi singl “Pomiče se sat” za koji je predstavljen spot u režiji Borisa Sekulića, “Unatrag”, “Male stvari”, “Tko je tu lud”, “Pomalo slučanjo” i “Znaš me najbolje”.

Mia će uvek od sebe dati najbolje jer njeni obožavaoci to zaslužuju.

“Mislim da je zapisivanje i interpretacija ličnih osećaja pred gomilom ljudi privilegija za koju se nikada neću moći dovoljno zahvaliti”, napisala je Mia u knjižici izdanja.

Okružena sjajnim saradnicima na čelu sa izvršnim producentom i kaoutorom Damirom Bačićem, koautorom i muzičkim producentom Vjekoslavom Dimterom i producentom Ivanom Pešutom, Antom Gelom, Goranom Martincem, Mia i njen bend, kao i svi gosti, ispisali su još jednu sjajnu stranicu veličanstvene karijere, karijere čiji ste svi vi koji željno iščekujete svaku novu pesmu ili singl neotuđiv deo.

 

 

481 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail