Novosti

Dvostruki CD i Blu-ray “Željko Bebek – Live”

Snimak koncerta održanog povodom Dana žena u Ciboni prošle godine, na ovaj je način dostupna još većem broju obožavalaca koji su ostali zakinuti za trosatni spektakl kojim je legendarni pevač Željko Bebek započeo turneju “Ono nešto naše”. Uz podršku sjajnog benda proširenog s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima te na čelu sa sjajnim producentom Branimirom Mihaljevićem, Bebek je pevajući svoje najveće hitove proveo publiku kroz svoju bogatu i impresivnu karijeru.

Koncert je započeo naslovnom pesmom poslednjeg studijskog albuma “Ono nešto naše”, a nastavio hitovima “Ja po kafanama”, “Prvak svijeta” i “Oprosti mi što te volim”. Među njima su se, očekivano, našli i hitovi Bijelog dugmeta “Na zadnjem sjedištu mog auta”, “Ako možeš zaboravi”, “Svi marš na ples”, “Da sam pekar”, “Ne spavaj mala moja”, a balade “Selma”, “Loše vino”, “Tajna veza” i novu “Ako voliš ovu ženu” otpevao je u pratnji sina Zvonimira Bebeka na gitari, Marka i Mateja Mihaljevića na gitari i violini, te Branimira Mihaljevića na klavijaturama okupljenim pod imenom “Očevi i sinovi”. Posebni gosti koncerta bili su Franka Batelić, koja je uspešno zamenila Zanu Nimani u kulltnom duetu “Jabuke i vino”, te Gospodari noći s kojima je Bebek izveo istoimenu pesmu.

Za kraj nezaboravnog koncertnog druženja Bebek je ostavio pesme “Žuta ruža”, “Dabogda te voda odnijela”, “Da je sreće bilo” i “Laku noć svirači”, no očekivano se vratio na bis te ponovnim izvođenjem “Ja po kafanama” i “Ono nešto naše” zaključio veče u kojoj je pokazao neuništivu energiju i harizmu zbog koje je već decenijama među najpopularnijim pevačima regije.

929 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail