Novosti

Album “Nocturno” Crvene jabuke objavljen i na vinilu

“Nocturno”, novi album Crvene jabuke objavljen krajem prošle godine, a koji je dobio odlične kritike, od sada možete slušati i na vinilu. Dvostruka LP ploča prava je muzička poslastica za diskofile i mnogobrojnu publiku jednog od najdugovječnijih i diskografski najaktivnijih pop rock bendova u regiji.

Istovremeno sa izlaskom “Nocturna” na vinilu Crvena jabuka objavila je i četvrti singl i spot “Cvijet s Bistrika”. Jedna je to od petnaest novih pesama na albumu vrhunske produkcije, iza koje stoje Mirko Šenkovski Geromino i Dragomir Herendić Dragianni. Hitovi “Berlin” i “Čuj to”, sjajne balade “Grade moj”, njihov prethodni singl, te naslovna “Nocturno”, ali i ostale poput “Wilsonovo” i “Još ljubav postoji” osigurale su ovom albumu mesto među najprodavanijim domaćim izdanjima. Ne sumnjamo kako će isti uspeh postići i dvostruki vinil.

Crvena jabuka predvođena neumornim Žerom prošlu godinu zaokružila je nizom koncerata na čak tri kontinenta, a sjajnu novu koncertnu sezonu započeli su veličanstvenim nastupom u londonskom The Grand Theatreu.

Nakon punih petnaest godina Crvena jabuka nastupila je u glavnom gradu Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva, a publici koja ih je toliko dugo čekala priuštili su tri sata užitka.

905 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail