Razni izvođači

57. Splitski festival

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Croatia Records, dugogodišnji partner našeg najpopularnijeg festivala zabavne glazbe, Splitskog festivala, ponosno predstavlja dvostruki album s 24 pjesme koje će biti izvedene na splitskim Prokurativama, u subotu, 8. srpnja, s početkom u 21:15 sati. Amfiteatarski ugođaj, naši najpoznatiji izvođači, nove glazbene nade, a i tradicija koju ovaj festival ima, nesumnjivo će privući brojnu publiku na 57. izdanje Splitskog festivala.

Novu pjesmu na festivalu predstavit će jedna od trenutno najpopularnijih domaćih glazbenih zvijezda, Osječanka Mia Dimšić, koja je prošle godine na Splitskom festivalu oduševila izvedbom pjesme “Život nije siv”, dok će ovoga vikenda izvesti pjesmu “Sunce, oblak, vjetar”. Prošlogodišnji apsolutni pobjednik Splitskog festivala, Mladen Grdović, nastupit će s pjesmom “Dalmatinca mater rodi”, za koju je već objavljen video spot: https://www.youtube.com/watch?v=l-NYafHOCSw. Krunoslav Kićo Slabinac na velika se vrata vraća na festival sa “Zlatnom jeseni” koja se nalazi i na novom albumu “Cvijet čežnje – Kićo Dalmaciji” sa svim njegovim uspješnicama sa Splitskog festivala. Na festivalu će nastupiti i sjajni interpret Damir Kedžo s pjesmom “Ljubavi moja”, Tiho Orlić koji se u novom ruhu predstavlja domaćoj publici s pjesmom “Ne postoji nijedan način da te zaboravim”, te splitski bendovi 058 i Diktatori s pjesmama “Čudo” i “Kriva za sve”.

Ovaj dvostruki CD definitivno je izdanje koje ovo ljeto morate imati kako biste uživali i u sjajnim novim pjesmama Tomislava Bralića & klape Intrade, Harija Rončevića. Marka Škugora, Petra Dragojevića, Mate Grgata, Branka Medaka, Kristine Boban, grupe Best, klape Rišpet, Giuliana, Lovre Lučina, Deana Dvornika, Mjesnog odbora, Domenice, Krešimira Baričevića, Nikše Sviličića i Marina Jurića-Čivre.

Splitski festival počinje u četvrtak, 6. srpnja Gibonnijevim koncertom na Prokurativama, nastavlja se dodjelom nagrade publike za hit godine “Cesarica”, dok će prepune Prokurative u subotu uživati u izvedbi novih skladbi koje će bez sumnje obilježiti ovu godinu. Croatia Records vas poziva i na konferenciju za novinare koja će se održati u subotu, 8. srpnja s početkom u 12 sati u kavani i restoranu Bajamonti na Prokurativama, a na kojoj će biti predstavljena izdanja: “57. Splitski festival” i “Cvijet čežnje – Kićo Dalmaciji” Kiće Slabinca.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail